HEI!


Siden 2017 har jeg laget og solgt markører. Det hele startet da jeg skulle lære meg noe nytt for å utfordre rutiner i hverdagen. Jeg trengte nye markører og planen var å lage noen markører til meg selv. Men jeg ble litt revet med fordi det var veldig gøy å lære seg noe nytt.


Planen var jo å lage noen få markører til meg selv og plutselig hadde jeg laget flere enn jeg trengte. Markørene jeg ikke trengte la jeg ut for salg og jeg var veldig spent på om noen ville kjøpe noe jeg har laget. Det første salget ga en stolthetsfølelse og jeg dansa i stua. 


Siden den gang jeg har sittet mange timer i stua med smykketengene, perler, anheng og den meditative bevegelse. Jeg synes det er spinnvilt å tenke på at hobbyen min har blitt en bedrift. Jeg storkoser meg fortsatt, lærer stadig nye elementer. og søker nye stadig nye produkter. Og jeg danser fortsatt i stua. 


-Camilla

NAVNET STUDIO RUSTIKK


Da jeg skiftet navn, ønsket jeg noe som kunne omfavne min kreative prosess og produkter jeg ønsker å ha tilgjengelig. 


STUDIO er et arbeidsrom og kan referere til strev eller iver etter lærdom. Nå sitter jeg i stua og arbeidsrom er mer i overført betydning der det er muligheter til å jobbe og ha et kreative fristed.


RUSTIKK er beskrivelse av et uttrykk med farger, strukturer, stil og håndabreid som jeg foretrekker. 

PRODUKTUTVIKLING


Ønsket mitt er å lage strikketilbehør som gjør strikkeprosessen mer lystbetont. Markørene har ulike motiv, farger og uttrykk. Maskemarkørene passer fra pinne 5 til pinne 10. Jeg håper det er noe du liker.


Utvalget med produkter varierer fra sesong til sesong og år til år. I mitt arbeid er tilbakemeldinger fra de som kjøper og bruker markørene helt avgjørende. Jeg hadde ikke fått til å gjøre dette uten ærlige tilbakemeldinger.


Markørene blir nøye gjennomgått og markører som ikke holder standard blir ikke solgt. Noen eksempler på det som blir gjennomgått er: ingen skarpe kanter som setter seg fast i garnet og skjøtene på ringer blir jevnet ut for å unngå spisse kanter. Ringene på markørene er ikke for tykke slik at de blir klumpete og ikke for tynne slik at de blir deformert. Markørene skal egne seg til strikking og hekling. 


Hvis du har mottatt produkter du mener kan bli bedre eller du har andre innspill, vennligst ta kontakt. Jeg vil gjerne høre fra deg.